2015-09-01 06:00

2015-09-01 06:00

För många katter

KATTSKIT

Allt fler katter sätter sig mitt på gräsmattan och skiter utan att gräva ner det. Det känns som deras beteende har blivit onaturligt! Därför att vid ett normalt beteende sätter de sig någonstans där de kan gräva ner det. Kan det bero på att antalet katter har blivit för många?!

Mjao

 

Allt fler katter sätter sig mitt på gräsmattan och skiter utan att gräva ner det. Det känns som deras beteende har blivit onaturligt! Därför att vid ett normalt beteende sätter de sig någonstans där de kan gräva ner det. Kan det bero på att antalet katter har blivit för många?!

Mjao

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.