2015-08-18 06:00

2015-08-18 06:00

Bidra själv till att skapa fest

KIL:

Svar till signaturen Luttrad förälder (NWT 14/8):

Du är näst intill oförskämd mot alla de som lägger ned ett jättejobb med alla aktiviteter under Kil Hela veckan.

Det är jättesvårt att hitta funktionärer och folk som vill ställa upp och jobba i ideella föreningar och organisationer. Alla vill ha, men få vill hjälpa till. Ett råd är att du går med i en förening och hjälper till med att skapa de aktiviteter du saknar. Låt åtminstone bli att spy galla över dem som jobbar och sliter för att det ska hända något kul i vårt samhälle.

Heder till de som jobbar med vår trevligaste vecka på hela året!

Lennart Persson

Svar till signaturen Luttrad förälder (NWT 14/8):

Du är näst intill oförskämd mot alla de som lägger ned ett jättejobb med alla aktiviteter under Kil Hela veckan.

Det är jättesvårt att hitta funktionärer och folk som vill ställa upp och jobba i ideella föreningar och organisationer. Alla vill ha, men få vill hjälpa till. Ett råd är att du går med i en förening och hjälper till med att skapa de aktiviteter du saknar. Låt åtminstone bli att spy galla över dem som jobbar och sliter för att det ska hända något kul i vårt samhälle.

Heder till de som jobbar med vår trevligaste vecka på hela året!

Lennart Persson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.