2015-08-17 06:00

2015-08-17 06:00

Tråkig ungdomskommun

KIL:

Jag kan inte annat än att hålla med tidigare insändarskribenter om att Kil hela veckan är urtrist. Det är samma standardprogram år efter år och verkar enbart rikta in sig på pensionärsgruppen. Men ska vi vara helt ärliga tror jag inte heller att de tycker att det är särskilt roande.

Varför lägga pengar på ett evenemang som det tydligen inte finns något intresse för, varken från arrangörerna och invånarna? Inte konstigt att Kil har hamnat näst längst ned på listan som tråkigaste kommun för ungdomar att bo i!

SB

Jag kan inte annat än att hålla med tidigare insändarskribenter om att Kil hela veckan är urtrist. Det är samma standardprogram år efter år och verkar enbart rikta in sig på pensionärsgruppen. Men ska vi vara helt ärliga tror jag inte heller att de tycker att det är särskilt roande.

Varför lägga pengar på ett evenemang som det tydligen inte finns något intresse för, varken från arrangörerna och invånarna? Inte konstigt att Kil har hamnat näst längst ned på listan som tråkigaste kommun för ungdomar att bo i!

SB

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.