2015-08-17 06:00

2015-08-17 06:00

Tillbud cyklist/fotgängare

TRAFIK:

Vem är du, fega manliga cyklist, som måndag förmiddag den 10/8 med hög fart körde på en äldre dam i nedförsbacken till Vikentunneln i Karlstad, på Vikensidan? Vem är du som förnedrar offret genom att med hårda ord påstå att hon var i vägen för dig trots att hon gick där gående skal gå; vem är du som är mer angelägen om hur det gick med cykeln än med damen; som inte ens har vett att ta reda på hur skadad hon blev; som inte tar konsekvenserna av dina handlingar utan snabbt smiter från olycksplatsen; som bär sig så ansvarslöst åt mot en medmänniska; vem är du som kan leva med att inte veta hur det gick för den du körde på?

Anhörig

Vem är du, fega manliga cyklist, som måndag förmiddag den 10/8 med hög fart körde på en äldre dam i nedförsbacken till Vikentunneln i Karlstad, på Vikensidan? Vem är du som förnedrar offret genom att med hårda ord påstå att hon var i vägen för dig trots att hon gick där gående skal gå; vem är du som är mer angelägen om hur det gick med cykeln än med damen; som inte ens har vett att ta reda på hur skadad hon blev; som inte tar konsekvenserna av dina handlingar utan snabbt smiter från olycksplatsen; som bär sig så ansvarslöst åt mot en medmänniska; vem är du som kan leva med att inte veta hur det gick för den du körde på?

Anhörig

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.