2015-08-17 06:00

2015-08-17 06:00

Gräsätarna är inga vegetarianer

VEGETARISKT:

På den här planeten äter alla, från blåvalar till amöbor. Om någon tror att gräsätare är vegetarianer eller veganer, så har de alldeles fel. Även dessa djur slukar i sig proteinrika insekter i varje tugga.

All energi är oförstörbar, den kan endast omvandlas! Även vi människor kommer att om vandlas, tack vare mikrober som inte bryr sig om huruvida vi är kött eller aska.

Hur stora djur får en vegan eller vegetarian äta?

A W

På den här planeten äter alla, från blåvalar till amöbor. Om någon tror att gräsätare är vegetarianer eller veganer, så har de alldeles fel. Även dessa djur slukar i sig proteinrika insekter i varje tugga.

All energi är oförstörbar, den kan endast omvandlas! Även vi människor kommer att om vandlas, tack vare mikrober som inte bryr sig om huruvida vi är kött eller aska.

Hur stora djur får en vegan eller vegetarian äta?

A W

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.