2015-08-05 06:00

2015-08-05 06:00

Brorenoveringen ger busskrångel

KARLSTAD:

Svar till signaturen B C (NWT 4/8):

Jag vill börja med att beklaga om vi har varit otydliga med informationen. I vanliga fall går linje 3 via Tingvallabron och Sundsta. Anledningen att linje 3 passerar CCC är renoveringen av Tingvallabron. Boggibussarnas axeltryck gör att vi av säkerhetsskäl inte får köra över bron i nuläget.

Omvägen orsakar förseningar, vilket ytterligare förvärras om vi skulle stanna på fler hållplatser. För att resa till Centralsjukhuset från CCC ska ni använda linje 2 eller 4 till Stora torget och där byta till linje 3 eller 12.

Robert Sahlberg

Karlstadsbuss

Svar till signaturen B C (NWT 4/8):

Jag vill börja med att beklaga om vi har varit otydliga med informationen. I vanliga fall går linje 3 via Tingvallabron och Sundsta. Anledningen att linje 3 passerar CCC är renoveringen av Tingvallabron. Boggibussarnas axeltryck gör att vi av säkerhetsskäl inte får köra över bron i nuläget.

Omvägen orsakar förseningar, vilket ytterligare förvärras om vi skulle stanna på fler hållplatser. För att resa till Centralsjukhuset från CCC ska ni använda linje 2 eller 4 till Stora torget och där byta till linje 3 eller 12.

Robert Sahlberg

Karlstadsbuss

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.