2015-08-04 06:00

2015-08-04 06:00

Bussarna kommer och går men stannar inte vid CCC

KARLSTAD: Nervöst vid sjukhusbesök

Hur tänker de ansvariga hos Karlstadsbuss kring kundservice och tillgänglighet?

Vi som bor i Haga nyttjar busshållplatsen vid CCC, där numera busslinje 3 kör förbi, direkt till och från sjukhuset. Mycket praktiskt, tyckte min 80-årige, hjärtsjuke man. Så han blev något snopen och stressad då han trots ”vinkning” blev frånåkt vid hållplatsen...

Han tvingades, så fort han kunde, gå till Stora torget för att ta en senare buss. Väldigt nervöst när man har en läkartid att passa!

Med tanke på återresan frågade han för säkerhets skull den bussens chaufför om de brukar stanna vid CCC. ”Ja”, fick han till svar. Men vad hände? Vid återresan – i spöregn – tryckte han på stoppknappen i god tid före CCC. Men bussen körde förbi både den hållplatsen och nästa. Först vid Mellangatan på Sundsta kunde han gå av och ta sig tillbaka till Haga.

Varför stannar inte bussen vid hållplatsen? Man häpnar över sådan osmidighet!

B C

Hur tänker de ansvariga hos Karlstadsbuss kring kundservice och tillgänglighet?

Vi som bor i Haga nyttjar busshållplatsen vid CCC, där numera busslinje 3 kör förbi, direkt till och från sjukhuset. Mycket praktiskt, tyckte min 80-årige, hjärtsjuke man. Så han blev något snopen och stressad då han trots ”vinkning” blev frånåkt vid hållplatsen...

Han tvingades, så fort han kunde, gå till Stora torget för att ta en senare buss. Väldigt nervöst när man har en läkartid att passa!

Med tanke på återresan frågade han för säkerhets skull den bussens chaufför om de brukar stanna vid CCC. ”Ja”, fick han till svar. Men vad hände? Vid återresan – i spöregn – tryckte han på stoppknappen i god tid före CCC. Men bussen körde förbi både den hållplatsen och nästa. Först vid Mellangatan på Sundsta kunde han gå av och ta sig tillbaka till Haga.

Varför stannar inte bussen vid hållplatsen? Man häpnar över sådan osmidighet!

B C

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.