2015-08-03 06:00

2015-08-03 06:00

Flytta alla banker från dagens centrumlägen!

SVERIGE: Servicen blir allt mer utarmad

När bankerna i dagens läge har vänt sina vardagskunder ryggen, finns det väl ingen anledning att bankerna ska fortsätta att vara etablerade i tätortens centrum – med prydliga husfasader och entréer där man öppnar sent och stänger tidigt samt med utarmad service.

Nej, flytta bankkontoren ut till industriområdena och upplåt centrumytorna till verksamheter som gagnar den enskilde medborgaren, till exempel affärsverksamhet som vänder sig till allmänheten, eller för utveckling till bostäder.

Leif Ö

När bankerna i dagens läge har vänt sina vardagskunder ryggen, finns det väl ingen anledning att bankerna ska fortsätta att vara etablerade i tätortens centrum – med prydliga husfasader och entréer där man öppnar sent och stänger tidigt samt med utarmad service.

Nej, flytta bankkontoren ut till industriområdena och upplåt centrumytorna till verksamheter som gagnar den enskilde medborgaren, till exempel affärsverksamhet som vänder sig till allmänheten, eller för utveckling till bostäder.

Leif Ö

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.