2015-07-21 06:00

2015-07-21 06:00

"Trots medlemskap i ett politiskt parti skriver jag som privatperson"

KIL

Replik. Svar till Birgitta Bergh 17/7.

Du har helt rätt i att jag tillhör ett politiskt parti och deltar i möten, men att därmed påstå att jag är politiker i kommunen är väl inte samma sak och hittar du att jag skulle vara invald i kommunen i valet -14 så får du gärna tala om det så jag kan be mina väljare om ursäkt att jag uteblivit från möten och sammanträden som jag inte hade en aning om att jag skulle gå på.

Vidare är det väl helt naturligt att det finns skilda åsikter i ett parti som skall ta ställning till allt som rör samhället till skillnad från Runnevålsgruppen som bara har en sak på sin agenda, så är jag dåligt påläst så är vi i samma sällskap.

Vidare till din insändare som mer rör min person än sakfrågan så kom förslaget om alternativ placering av industriområdet från era representanter när de besökte ett partimöte och åtminstone en person till förutom jag reagerade på placeringen intill ett naturskyddsområde, du vet nog vilka dessa två män är så fråga dem.

Att av slentrian ta bilen för att åka in till Kil för att köpa godis till barnen eller snus och dylikt småplock är allmängiltigt för många mindre samhällen. Resor som istället kunde göras på cykel är för det mesta av ren lathet.

Jag har skrivit en insändare i Vf ja, men till de 1-5 åringar som skrev en insändare men den tänker jag bara svara dem på och inte dig.

Jag är inte ett dugg förvånad av att någon svarat på min insändare, ni har väl skrivit bortåt 100 stycken, flera anonyma, och jag kan tänka mig att svara igen om nivån höjs från att diskutera min egen person till sakfrågan.

Trots medlemskap i ett politiskt parti skriver jag som privatperson.

 

Lars Karlsson

Du har helt rätt i att jag tillhör ett politiskt parti och deltar i möten, men att därmed påstå att jag är politiker i kommunen är väl inte samma sak och hittar du att jag skulle vara invald i kommunen i valet -14 så får du gärna tala om det så jag kan be mina väljare om ursäkt att jag uteblivit från möten och sammanträden som jag inte hade en aning om att jag skulle gå på.

Vidare är det väl helt naturligt att det finns skilda åsikter i ett parti som skall ta ställning till allt som rör samhället till skillnad från Runnevålsgruppen som bara har en sak på sin agenda, så är jag dåligt påläst så är vi i samma sällskap.

Vidare till din insändare som mer rör min person än sakfrågan så kom förslaget om alternativ placering av industriområdet från era representanter när de besökte ett partimöte och åtminstone en person till förutom jag reagerade på placeringen intill ett naturskyddsområde, du vet nog vilka dessa två män är så fråga dem.

Att av slentrian ta bilen för att åka in till Kil för att köpa godis till barnen eller snus och dylikt småplock är allmängiltigt för många mindre samhällen. Resor som istället kunde göras på cykel är för det mesta av ren lathet.

Jag har skrivit en insändare i Vf ja, men till de 1-5 åringar som skrev en insändare men den tänker jag bara svara dem på och inte dig.

Jag är inte ett dugg förvånad av att någon svarat på min insändare, ni har väl skrivit bortåt 100 stycken, flera anonyma, och jag kan tänka mig att svara igen om nivån höjs från att diskutera min egen person till sakfrågan.

Trots medlemskap i ett politiskt parti skriver jag som privatperson.

 

Lars Karlsson

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.