2015-07-21 06:00

2015-07-21 06:00

Stängt och under reparation

ROTTNEROS PARK

Park

För cirka 15 år sedan besökte vi parken med våra barnbarn och blev då begeistrade i den vackra miljön såsom planteringar, fontäner och lekpark.

Gjorde i helgen ett nytt besök med barnbarn, 3 och 5 år. Det första vi kom till var Millesfontänen utan vatten, ”under reparation” stod det, mitt under högsäsong? Fortsatte sedan mot lekparken med stora förväntningar. Det första som mötte oss var ett tomt litet hus, där man förr kunde gå in och öppna flera luckor i väggarna med olika bilder och föremål bakom, där var helt tomt nu.

Inger och Lasse Sandbergs ”Långa farbrorn” fanns inte heller kvar, som vi vet var mycket omtyckt av barn. Utemöblerna skulle också behöva en upprustning. Kiosken vid lekparken var stängd, så där blev ingen glass.

Vi värmlänningar ska vara stolta över det finaste vi har och prata om det och inte bara om pengar till CCC eller parkeringen vid CSK.

Farmor o farfar

För cirka 15 år sedan besökte vi parken med våra barnbarn och blev då begeistrade i den vackra miljön såsom planteringar, fontäner och lekpark.

Gjorde i helgen ett nytt besök med barnbarn, 3 och 5 år. Det första vi kom till var Millesfontänen utan vatten, ”under reparation” stod det, mitt under högsäsong? Fortsatte sedan mot lekparken med stora förväntningar. Det första som mötte oss var ett tomt litet hus, där man förr kunde gå in och öppna flera luckor i väggarna med olika bilder och föremål bakom, där var helt tomt nu.

Inger och Lasse Sandbergs ”Långa farbrorn” fanns inte heller kvar, som vi vet var mycket omtyckt av barn. Utemöblerna skulle också behöva en upprustning. Kiosken vid lekparken var stängd, så där blev ingen glass.

Vi värmlänningar ska vara stolta över det finaste vi har och prata om det och inte bara om pengar till CCC eller parkeringen vid CSK.

Farmor o farfar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.