2015-07-18 06:00

2015-07-20 15:35

Friskvård borde vara lika för alla

FRISKVÅRD.

Karlstad Kommun ger inte friskvårdspengar till alla sina anställda. Man undrar då om det är skillnad på folk och folk? Man undrar också varför vissa är utvalda att få friskvårdspengar medan andra inte är det?

En större myndighet på orten med tre bokstäver som förkortning gör inte skillnad på sina anställda när det gäller friskvårdspengar. Alla där får lika mycket i friskvårdsbidrag.

Niklas65

Karlstad Kommun ger inte friskvårdspengar till alla sina anställda. Man undrar då om det är skillnad på folk och folk? Man undrar också varför vissa är utvalda att få friskvårdspengar medan andra inte är det?

En större myndighet på orten med tre bokstäver som förkortning gör inte skillnad på sina anställda när det gäller friskvårdspengar. Alla där får lika mycket i friskvårdsbidrag.

Niklas65

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.