2015-07-16 06:00

2015-07-17 12:02

Var god ring senare

VÅRDEN

Hur kan det få vara så här år efter år? Tekniken går framåt, men inte när det gäller att komma i kontakt med Vårdcentralen Gripen i Karlstad. Var finns bromsklossen? Jag är fattig pensionär och har inte råd med dator. Nästa gång jag får telefonräkningen har jag väl inte råd att betala den heller efter alla ”Var god ring senare” – 42 gånger.

O.S.A

Hur kan det få vara så här år efter år? Tekniken går framåt, men inte när det gäller att komma i kontakt med Vårdcentralen Gripen i Karlstad. Var finns bromsklossen? Jag är fattig pensionär och har inte råd med dator. Nästa gång jag får telefonräkningen har jag väl inte råd att betala den heller efter alla ”Var god ring senare” – 42 gånger.

O.S.A

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.