2015-07-16 06:00

2015-07-17 12:03

Människovärdet är detsamma

SVERIGE: Flyktingar går före våra äldre?

Äldreomsorg

Såg på SVT där Mikael Ribbenvik från Migrationsverket talade om att nu får alla kommuner hjälpa till med att ordna platser till ensamkommande flyktingbarn. Hoppas att motsvarigheten till Ribbenvik angående äldreomsorgen också kommer att uttala sig att alla kommuner måste ordna platser till våra äldre så att det finns äldreboende till alla som vill ha plats.

För då behöver ingen ”bråka” med kommunen så som jag har fått göra innan min mor till slut fick en plats. Vad är skillnaden på människovärdet ?

Utan värde?

Såg på SVT där Mikael Ribbenvik från Migrationsverket talade om att nu får alla kommuner hjälpa till med att ordna platser till ensamkommande flyktingbarn. Hoppas att motsvarigheten till Ribbenvik angående äldreomsorgen också kommer att uttala sig att alla kommuner måste ordna platser till våra äldre så att det finns äldreboende till alla som vill ha plats.

För då behöver ingen ”bråka” med kommunen så som jag har fått göra innan min mor till slut fick en plats. Vad är skillnaden på människovärdet ?

Utan värde?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.