2015-07-16 06:00

2015-07-17 13:43

Låt folket rösta om tillhörighet

UKRAINA

Om Östra Ukraina tycker jag att det bästa måste vara att FN anordnar en folkomröstning i Donetskområdet. Låt folket bestämma om de vill tillhöra Ukraina eller Ryssland. Vilket än utfallet blir så ska det respekteras av alla, om så behövs med hjälp av FN. Det viktigaste är ju att folket får bestämma och att freden bevaras.

 

Ingvar Solberg

Om Östra Ukraina tycker jag att det bästa måste vara att FN anordnar en folkomröstning i Donetskområdet. Låt folket bestämma om de vill tillhöra Ukraina eller Ryssland. Vilket än utfallet blir så ska det respekteras av alla, om så behövs med hjälp av FN. Det viktigaste är ju att folket får bestämma och att freden bevaras.

 

Ingvar Solberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.