2015-07-16 06:00

2015-07-16 09:52

Gör upp om invandringspolitiken

INVANDRING

Sverige är på väg mot kaos. Miljöpartiet saboterar regeringens arbete mot terrorresor. Det är hög tid att Alliansen och Socialdemokraterna gör upp om migration och invandring och lämnar Miljöpartiet utanför! Det är mindre dåligt med en socialdemokratisk minoritetsregering än nuvarande rödgröna röra.

Medborgare

Sverige är på väg mot kaos. Miljöpartiet saboterar regeringens arbete mot terrorresor. Det är hög tid att Alliansen och Socialdemokraterna gör upp om migration och invandring och lämnar Miljöpartiet utanför! Det är mindre dåligt med en socialdemokratisk minoritetsregering än nuvarande rödgröna röra.

Medborgare

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.