2015-07-15 06:00

2015-07-16 09:53

Läs planförslaget innan du tycker till

KIL: Utvecklingsplaner i Kil

Svar till: Lars Karlsson (NWT 15/7)

Så vitt vi förstår så är dina åsikter i frågan som tur är inte representerade i det politiska parti som du tillhör. Det är helt riktigt att vi äger rätten att få ha vår syn på saken. Det är ju en självklarhet i ett demokratiskt samhälle. Likaså får du fritt uttrycka, de för oss märkliga påståenden, om oss boende som att ingen boende har klagat på tidigare miljöolägenheter, att vi tvättar våra bilar, slänger sopor osorterat och av lathet i onödan åker bil. Knepiga påståenden för att komma från en politiker i kommunen.

Vi har inte pekat ut ett annat område för exploatering, det är inte vår sak att ta fram andra områden och om detta har vi varit väldigt tydliga. Vi har även varit väldigt tydliga med att vi inte är emot framtida företagsetableringar. Men till skillnad mot kommunens ledning vill vi att både människor och företag ska ges dom bästa förutsättningar att få växa. Du har även skrivit insändare i annan media där det klart framgår att Du överhuvudtaget inte har läst planförslaget.

Som sagt ordet är fritt och då riskerar man också att få svar på tal. Ett råd för framtiden läs på till nästa gång Du uttalar Dig och framförallt så kanske man inte ska påstå att de boende på Runnevål av lathet åker bil.

Birgitta Bergh

Så vitt vi förstår så är dina åsikter i frågan som tur är inte representerade i det politiska parti som du tillhör. Det är helt riktigt att vi äger rätten att få ha vår syn på saken. Det är ju en självklarhet i ett demokratiskt samhälle. Likaså får du fritt uttrycka, de för oss märkliga påståenden, om oss boende som att ingen boende har klagat på tidigare miljöolägenheter, att vi tvättar våra bilar, slänger sopor osorterat och av lathet i onödan åker bil. Knepiga påståenden för att komma från en politiker i kommunen.

Vi har inte pekat ut ett annat område för exploatering, det är inte vår sak att ta fram andra områden och om detta har vi varit väldigt tydliga. Vi har även varit väldigt tydliga med att vi inte är emot framtida företagsetableringar. Men till skillnad mot kommunens ledning vill vi att både människor och företag ska ges dom bästa förutsättningar att få växa. Du har även skrivit insändare i annan media där det klart framgår att Du överhuvudtaget inte har läst planförslaget.

Som sagt ordet är fritt och då riskerar man också att få svar på tal. Ett råd för framtiden läs på till nästa gång Du uttalar Dig och framförallt så kanske man inte ska påstå att de boende på Runnevål av lathet åker bil.

Birgitta Bergh

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.