2015-07-13 06:00

2015-07-13 06:00

Vänta med nysatsningar

HÄLSOCENTRUMJan Lång

Självklart skall de som kan och orkar få tillgång till vattengympa och träna sina leder.

Tyvärr finns det dock flertalet av alla äldre som inte kan ta sig till någon vattengympa då de är i behov av personal som ledsagar dom dit. Och eftersom det inte finns någon personal till detta får dom i bästa fall duscha var 3-4 vecka på sitt eget boende.

Vad jag menar är: Se till att befintlig verksamhet fungerar innan man börjar nya projekt.

 

Rättelse: En bokstav blev fel i skribentens namn i hans förra inlägg. Lång är rätt efternamn. Insändarredaktionen beklagar misstaget.

 

Tyvärr finns det dock flertalet av alla äldre som inte kan ta sig till någon vattengympa då de är i behov av personal som ledsagar dom dit. Och eftersom det inte finns någon personal till detta får dom i bästa fall duscha var 3-4 vecka på sitt eget boende.

Vad jag menar är: Se till att befintlig verksamhet fungerar innan man börjar nya projekt.

 

Rättelse: En bokstav blev fel i skribentens namn i hans förra inlägg. Lång är rätt efternamn. Insändarredaktionen beklagar misstaget.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.