2015-07-13 06:00

2015-07-13 06:00

Glöm inte varningstriangeln

Kör rätt mycket bil, många mil på hårt trafikerade vägar blir det varje dag. Har reflekterat över att bilar som av någon anledning inte kan rulla vidare, bara ställs i vägkanten utan att föraren ställt ut varningstriangel. Ibland på ställen som för mig är helt obegripliga och farliga för oss andra... Varför?

E18

Kör rätt mycket bil, många mil på hårt trafikerade vägar blir det varje dag. Har reflekterat över att bilar som av någon anledning inte kan rulla vidare, bara ställs i vägkanten utan att föraren ställt ut varningstriangel. Ibland på ställen som för mig är helt obegripliga och farliga för oss andra... Varför?

E18

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.