2015-07-10 06:00

2015-07-10 06:00

Tummen upp för Forshaga

HEMTJÄNSTNöjda kunder i Forshaga / Bibbi & Lasse

I Forshaga fungerar hemtjänsten jättebra! Vi har haft hemtjänst i nio månader och det har fungerar hela tiden. När vi larmar kommer hemtjänsten efter 5-20min. Maten kommer i tid och sköterskorna kommer på utsatt tid.

I Forshaga fungerar hemtjänsten jättebra! Vi har haft hemtjänst i nio månader och det har fungerar hela tiden. När vi larmar kommer hemtjänsten efter 5-20min. Maten kommer i tid och sköterskorna kommer på utsatt tid.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.