2015-07-07 06:00

2015-07-08 10:27

Sluta ge pengar till tiggarna

KARLSTAD: Varför agerar kommunen ändå?Tröttnat

Tiggare

Läste nyligen i NWT att Per-inge Lidén (MP) säger att Karlstads kommun inte har som huvuduppgift att driva camping åt tiggarna . Vidare tycker han att denna fråga angående tiggarna måste lösas i Rumänien . Per-inge säger också att lagar i Sverige styr vad man kan och får göra .

Ett tips till dig Per-inge från mig blir då: Använd lagar och regler som finns idag så är problemet löst här. För precis som du själv säger, så löser vi inte tiggarnas problem i Sverige.

Till er som lägger en slant i muggarna: Varför? Är det för att tillfredställa erat ego, eller tror ni att detta är en lösning på tiggarnas problem? Detta givande bevarar endast deras ”position” . Jag uppmanar alla som tycker som jag att protestera mot detta vansinniga sätt att ”hjälpa” tiggarna på . Prata, mejla, till dom ansvariga i Karlstads kommun .

Läste nyligen i NWT att Per-inge Lidén (MP) säger att Karlstads kommun inte har som huvuduppgift att driva camping åt tiggarna . Vidare tycker han att denna fråga angående tiggarna måste lösas i Rumänien . Per-inge säger också att lagar i Sverige styr vad man kan och får göra .

Ett tips till dig Per-inge från mig blir då: Använd lagar och regler som finns idag så är problemet löst här. För precis som du själv säger, så löser vi inte tiggarnas problem i Sverige.

Till er som lägger en slant i muggarna: Varför? Är det för att tillfredställa erat ego, eller tror ni att detta är en lösning på tiggarnas problem? Detta givande bevarar endast deras ”position” . Jag uppmanar alla som tycker som jag att protestera mot detta vansinniga sätt att ”hjälpa” tiggarna på . Prata, mejla, till dom ansvariga i Karlstads kommun .

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.