2015-07-07 06:00

2015-07-08 10:27

Lekstuga med våra skattepengar

VÄRMLAND: Oansvariga landstingspolitikerLennart Wihk

Landstinget

Träd fram nu ni väljare, som bidragit till att Landstinget i Värmland befolkats med en samling icke ansvarstagande politiker. Det är dags att se sanningen och reagera om ni är mån om skattekronorna.

Att Högeralliansen inte ens tar en återremittering av budget på allvar är ytterst illavarslande. Att man dessutom inte heller inser att det enorma budgetunderskott man har skapat måste genom en plan fås i balans, är väl i linje med vad man kan förvänta sig av borgerligheten.

Därtill finns en skara oansvariga politiker som avstår från att ta sitt ansvar i valets stund. Dessa sju SD-politiker, som ni väljare placerat i Landstinget, valde att avstå från att säga sin mening. Ni kan inte vara nöjda med den signalen.

Är det så illa att man kan utnämna dessa sju till inte bara oansvariga politiker, utan till och med inkompetenta politiker. Det är dags att vakna nu väljare. Inom politiken finns en rad olika frågor som måste förstås och skötas på ett professionellt sätt. Framförallt är det ett förtroende man fått som politiker, vilket förväntas förvaltas på största allvar.

Att acceptera denna lekstuga är att bidra till att skattepengar inte tas tillvara på ett vettigt sätt.

Träd fram nu ni väljare, som bidragit till att Landstinget i Värmland befolkats med en samling icke ansvarstagande politiker. Det är dags att se sanningen och reagera om ni är mån om skattekronorna.

Att Högeralliansen inte ens tar en återremittering av budget på allvar är ytterst illavarslande. Att man dessutom inte heller inser att det enorma budgetunderskott man har skapat måste genom en plan fås i balans, är väl i linje med vad man kan förvänta sig av borgerligheten.

Därtill finns en skara oansvariga politiker som avstår från att ta sitt ansvar i valets stund. Dessa sju SD-politiker, som ni väljare placerat i Landstinget, valde att avstå från att säga sin mening. Ni kan inte vara nöjda med den signalen.

Är det så illa att man kan utnämna dessa sju till inte bara oansvariga politiker, utan till och med inkompetenta politiker. Det är dags att vakna nu väljare. Inom politiken finns en rad olika frågor som måste förstås och skötas på ett professionellt sätt. Framförallt är det ett förtroende man fått som politiker, vilket förväntas förvaltas på största allvar.

Att acceptera denna lekstuga är att bidra till att skattepengar inte tas tillvara på ett vettigt sätt.

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.