2015-07-06 06:00

2015-07-07 10:22

Myggproblem på flera håll än Deje

MYGGORCarina

Vill uppmärksamma Karlstads kommun på att det inte bara är Forshaga-Deje som har problem med översvämningsmygg.

Vi bor en mil utanför Karlstad vid Almar (Grava-Rud) på östra sidan om älven. Även där verkar det som om myggen trivs utmärkt. Vilket vi också gör, förutom just nu.

Nu gäller det att springa snabbt från bilen in i huset. Och ska man vara ute så är det myggnät som gäller över både sandlådor och bord. Glöm kubb och andra sommarspel för armarna har fullt upp med att agera som om de vore en propeller. Hur många mygg ska samlas ihop för att något ska hända? Vi lämnar gärna in det som behövs.

 

Vi bor en mil utanför Karlstad vid Almar (Grava-Rud) på östra sidan om älven. Även där verkar det som om myggen trivs utmärkt. Vilket vi också gör, förutom just nu.

Nu gäller det att springa snabbt från bilen in i huset. Och ska man vara ute så är det myggnät som gäller över både sandlådor och bord. Glöm kubb och andra sommarspel för armarna har fullt upp med att agera som om de vore en propeller. Hur många mygg ska samlas ihop för att något ska hända? Vi lämnar gärna in det som behövs.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.