2015-07-06 06:00

2015-07-09 11:32

Lev naturligt utan sprit

SVERIGE: Mycket reklam för alkoholEn glad naturlig människa

Undrar hur det kommer sig att media i allmänhet i Sverige behöver ha så mycket reklam för farliga drycker med alkohol?

Alla borde veta att alkohol enbart skapar sjukdomar så som magcancer och för tidig död. Vad är det svensken har att dölja eftersom man inte klarar sig utan sprit?

Allt som innehåller alkohol fördärvar bara livet. Det skapar stora belastningar för sjukvården och samhället i stort. Att man har så dålig självkänsla att man måste supa, det kan man behandla på andra sätt. Man kopplar inte av med alkohol, man försöker komma undan verkligheten med denna fruktansvärda dryck.

Varför kan inte tidningar, istället för visa vingårdar och liknande spritresmål, visa ställen som odlar apelsiner för färsk apelsinjuice? Man kan njuta betydligt bättre av ett glas iskall apelsinjuice och man får ingen huvudvärk dagen efter heller. Bort med alla alkoholinspirerande inslag, visa det som är mer naturligt! Sprit är aldrig naturligt, det är bara en löjligt dum mask för människor med dåligt självförtroende. det finns inga ursäkter för drickande. Inse fakta istället. Alla som dricker alkohol är för mig alkoholister. Själv har jag aldrig druckit en enda dryck med alkohol under mina 40 år på jorden, och jag är frisk, glad, har ett bra liv utan denna fåniga tillsats som heter alkohol.

 

Alla borde veta att alkohol enbart skapar sjukdomar så som magcancer och för tidig död. Vad är det svensken har att dölja eftersom man inte klarar sig utan sprit?

Allt som innehåller alkohol fördärvar bara livet. Det skapar stora belastningar för sjukvården och samhället i stort. Att man har så dålig självkänsla att man måste supa, det kan man behandla på andra sätt. Man kopplar inte av med alkohol, man försöker komma undan verkligheten med denna fruktansvärda dryck.

Varför kan inte tidningar, istället för visa vingårdar och liknande spritresmål, visa ställen som odlar apelsiner för färsk apelsinjuice? Man kan njuta betydligt bättre av ett glas iskall apelsinjuice och man får ingen huvudvärk dagen efter heller. Bort med alla alkoholinspirerande inslag, visa det som är mer naturligt! Sprit är aldrig naturligt, det är bara en löjligt dum mask för människor med dåligt självförtroende. det finns inga ursäkter för drickande. Inse fakta istället. Alla som dricker alkohol är för mig alkoholister. Själv har jag aldrig druckit en enda dryck med alkohol under mina 40 år på jorden, och jag är frisk, glad, har ett bra liv utan denna fåniga tillsats som heter alkohol.

 

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.