2015-06-22 06:00

2015-06-22 06:00

Vill se mer asfaltering

HAMMARÖ:

Jag läste om årets planerade beläggningsarbeten inom Hammarö kommun. Det är möjligtvis ingen anställd inom kommunen som trafikerar Hammaröleden till Jakobsbergsbron? I så fall: varför är inte den biten med i planeringen för sommaren, när ni ändå asfalterade cykelvägen bredvid?

Jan Lång

Jag läste om årets planerade beläggningsarbeten inom Hammarö kommun. Det är möjligtvis ingen anställd inom kommunen som trafikerar Hammaröleden till Jakobsbergsbron? I så fall: varför är inte den biten med i planeringen för sommaren, när ni ändå asfalterade cykelvägen bredvid?

Jan Lång

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.