2015-06-22 06:00

2015-06-22 06:00

Olika i olika kommundelar

TORSBY:

Personal och boende i Sysslebäck har gjort många påstötningar till Torsby kommun för att få till trevligare utemiljö för de gamla och dementa på Dalbygården. Men inget gehör från kommunen förrän Ovansjö bygdeförening skänkte pengar och gratis arbetsinsats av lokala pensionärer.

Om detta hade varit i Torsby, så hade det aldrig behövts gratis arbetskraft eller insamlade pengar utan då hade tekniska eller kommunchefen fixat det.

Tönten

Personal och boende i Sysslebäck har gjort många påstötningar till Torsby kommun för att få till trevligare utemiljö för de gamla och dementa på Dalbygården. Men inget gehör från kommunen förrän Ovansjö bygdeförening skänkte pengar och gratis arbetsinsats av lokala pensionärer.

Om detta hade varit i Torsby, så hade det aldrig behövts gratis arbetskraft eller insamlade pengar utan då hade tekniska eller kommunchefen fixat det.

Tönten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.