2015-06-17 06:00

2015-06-17 09:27

Både ohygieniskt och motbjudande

SKÄGG

Vad är det som hänt med den manliga delen av vår befolkning? Nästan alla skaffar sig skägg och det ser ju för bedrövligt ut! Plus att det är väldigt ohygieniskt...

Hur trevligt är det att se personer med matrester, fulla av bakterier, i ansiktet?

Jag tycker att det är motbjudande att se alla sportkillar med sina skägg. Fina undantag är fotbollens Kim Källström och lagledare Hamrén.

Hur katten kan tjejer gilla att få ett helt bakteriemonster i ansiktet vid närkontakt? Särskilt motbjudande är det med tandläkare och läkare som har denna dåliga smak, så jag och många med mig vill hellre ha en kvinna som behandlar våra åkommor; de är i alla fall mycket renhårigare.

Bort med denna styggelse som är ett hot mot folkhälsan!

Rolle

Hur trevligt är det att se personer med matrester, fulla av bakterier, i ansiktet?

Jag tycker att det är motbjudande att se alla sportkillar med sina skägg. Fina undantag är fotbollens Kim Källström och lagledare Hamrén.

Hur katten kan tjejer gilla att få ett helt bakteriemonster i ansiktet vid närkontakt? Särskilt motbjudande är det med tandläkare och läkare som har denna dåliga smak, så jag och många med mig vill hellre ha en kvinna som behandlar våra åkommor; de är i alla fall mycket renhårigare.

Bort med denna styggelse som är ett hot mot folkhälsan!

Rolle

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.