2015-04-23 06:00

2015-04-23 06:00

Tar till sig av positivism

TRÄNINGSSAK:

Svar till Malvina Martinsson (NWT 21/4):

Bra skrivet! Det finns glädjedödare och fördomsfulla människor som tar ner en när man är glad över något. En vän till mig sa en gång att om det var något som hon var verkligt glad över, så behöll hon det för sig själv – för hon visste inte hur mottagaren skulle reagera.

Så ska det inte behöva vara. Positivt tänkande går att träna upp. Jag tar din insändare till mig!

Ingela Hedberg

Svar till Malvina Martinsson (NWT 21/4):

Bra skrivet! Det finns glädjedödare och fördomsfulla människor som tar ner en när man är glad över något. En vän till mig sa en gång att om det var något som hon var verkligt glad över, så behöll hon det för sig själv – för hon visste inte hur mottagaren skulle reagera.

Så ska det inte behöva vara. Positivt tänkande går att träna upp. Jag tar din insändare till mig!

Ingela Hedberg

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.