2015-04-23 06:00

2015-04-23 06:00

Kommunen sviker skolans elever

HAMMARÖ:

När både denna och föregående regering har lovat att satsa på skolan, då gör Hammarö kommun neddragningar i skolan. Biand annat har skolpengen – antal kronor per elev – sänkts och stora besparingar ska göras. Detta drabbar i slutändan eleverna och resurserna i skolan.

Är Hammarö kommun bankrutt? Går alla skattepengar till kostsamma vindkraftverk? Och till Sätterstrandsprojektet, som slukar miljontals och åter miljontals kronor år efter år? Är det rimligt att Hammarö gör dessa stora neddragningar?

Orolig fröken

När både denna och föregående regering har lovat att satsa på skolan, då gör Hammarö kommun neddragningar i skolan. Biand annat har skolpengen – antal kronor per elev – sänkts och stora besparingar ska göras. Detta drabbar i slutändan eleverna och resurserna i skolan.

Är Hammarö kommun bankrutt? Går alla skattepengar till kostsamma vindkraftverk? Och till Sätterstrandsprojektet, som slukar miljontals och åter miljontals kronor år efter år? Är det rimligt att Hammarö gör dessa stora neddragningar?

Orolig fröken

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.