2015-04-23 06:00

2015-04-23 06:00

Dyslexi är en mardröm

SKOLA:

Att ha dyslexi är en mardröm. När man ska gå till skolan vill man bara gråta ända tills skoldagen är över. Man vill nästan inte leva längre, man vill bara att det ska sluta och att ingen ska veta något.

Man borde få hjälp så fort det bara går!

Hanna

Klass 4

Att ha dyslexi är en mardröm. När man ska gå till skolan vill man bara gråta ända tills skoldagen är över. Man vill nästan inte leva längre, man vill bara att det ska sluta och att ingen ska veta något.

Man borde få hjälp så fort det bara går!

Hanna

Klass 4

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.