2015-04-22 06:00

2015-04-22 06:00

U 137 kanskebara var en val

FÖRSVARSPOLITIK:

Svar på insändare av Jonas Anderssons och Max Calesson (NWT 18/4):

Vi kanske nu flera år efteråt kan fastställa att det inte var en sovjetisk ubåt som nästan flöt upp på land i Blekinge 1981. Det kanske var en kärnvapenbestyckad blåval eller en jättestor plastbåt från USA. Någon eller några från vänstern har uttryckt att om vi blir anfallna av Ryssland kan vi lika gärna lägga oss för dem.

Gud bevare oss för sådana i regerande ställning!

SET

Svar på insändare av Jonas Anderssons och Max Calesson (NWT 18/4):

Vi kanske nu flera år efteråt kan fastställa att det inte var en sovjetisk ubåt som nästan flöt upp på land i Blekinge 1981. Det kanske var en kärnvapenbestyckad blåval eller en jättestor plastbåt från USA. Någon eller några från vänstern har uttryckt att om vi blir anfallna av Ryssland kan vi lika gärna lägga oss för dem.

Gud bevare oss för sådana i regerande ställning!

SET

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.