2015-04-22 06:00

2015-04-22 06:00

Farlig miljö för skolelever

TRAFIK:

Härom dagen var det nära att ett barn blev påkört av en bil när barnet korsade Norrstrandsgatan i anslutning till nya huvudingången på Hagaborgsskolan. Hur kan Karlstads kommun prioritera att bredda cykelbanor vid älven med mera i stället för att lösa trafikproblemen vid en relativt nybyggd skola?

När skolan byggdes ändrades trafikförutsättningarna radikalt, då huvudingången flyttades från Länsmansgatan till Norrstrandsgatan. Detta innebär att många barn dagligen korsar Norrstrandsgatan i anslutning till den nya huvudingången. Nu är det många föräldrar som vill ha svar på när kommunen ska åtgärda de livsfarliga trafikproblemen vid Hagaborgsskolan. Och snälla, gör det innan det behöver hända en olycka!

Orolig förälder

Härom dagen var det nära att ett barn blev påkört av en bil när barnet korsade Norrstrandsgatan i anslutning till nya huvudingången på Hagaborgsskolan. Hur kan Karlstads kommun prioritera att bredda cykelbanor vid älven med mera i stället för att lösa trafikproblemen vid en relativt nybyggd skola?

När skolan byggdes ändrades trafikförutsättningarna radikalt, då huvudingången flyttades från Länsmansgatan till Norrstrandsgatan. Detta innebär att många barn dagligen korsar Norrstrandsgatan i anslutning till den nya huvudingången. Nu är det många föräldrar som vill ha svar på när kommunen ska åtgärda de livsfarliga trafikproblemen vid Hagaborgsskolan. Och snälla, gör det innan det behöver hända en olycka!

Orolig förälder

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.