2015-04-21 06:00

2015-04-21 06:00

Dans & romantik

HAMMARÖ:

Jag läste chefredaktör Staffan Anders inlägg om Tynäs i NWT 18/4 och håller fullständigt med honom. Min blivande fru och jag förlovade oss där. Jag tycker synd om dagens ungdom som inte har ett ställe att gå till och dansa.

Gunnar Husvall

Jag läste chefredaktör Staffan Anders inlägg om Tynäs i NWT 18/4 och håller fullständigt med honom. Min blivande fru och jag förlovade oss där. Jag tycker synd om dagens ungdom som inte har ett ställe att gå till och dansa.

Gunnar Husvall

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.