2015-04-14 06:00

2015-04-14 06:00

Kontroller aleverantörerna

ASFALTLÄGGARE:

De senaste åren har vi fått många varningar för oseriösa asfaltläggare från de brittiska öarna. Men man lägger inte asfalt utan att ha manskap, verktyg, maskiner och asfalt. Var kommer varor allt detta ifrån? Det är knappast något som de kan ha skeppat över Nordsjön till Sverige – i så fall skulle kostnaderna bli orimligt höga.

Kan inte polisen eller några andra myndigheter kolla upp detta och eventuellt avslöja svarta pengar i det ledet?

Detta är ett årligen återkommer problem och ändå sker tydligen inga kontroller. Vad håller Skatteverket på med?

Ekonomen Esso

De senaste åren har vi fått många varningar för oseriösa asfaltläggare från de brittiska öarna. Men man lägger inte asfalt utan att ha manskap, verktyg, maskiner och asfalt. Var kommer varor allt detta ifrån? Det är knappast något som de kan ha skeppat över Nordsjön till Sverige – i så fall skulle kostnaderna bli orimligt höga.

Kan inte polisen eller några andra myndigheter kolla upp detta och eventuellt avslöja svarta pengar i det ledet?

Detta är ett årligen återkommer problem och ändå sker tydligen inga kontroller. Vad håller Skatteverket på med?

Ekonomen Esso

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.