2015-04-09 06:00

2015-04-09 10:28

Cykeleländet breder ut sig

KARLSTAD

Äntligen någon mer som reagerar på eländet med cyklister på trottoarerna i Karlstad! Detta har fullkomligt exploderat på senare år, och de blir bara fräckare och fräckare.

Vid Hagahallen är rent för jädrigt med cyklister, som kommer på trottoaren. Samma sak i Gjuteribacken, uppifrån Herrhagen och ner mot Nöjesfabriken. Ingen verkar bry sig om ordning och reda i denna stad. Vad gör polisen?

Gångtrafikant

Äntligen någon mer som reagerar på eländet med cyklister på trottoarerna i Karlstad! Detta har fullkomligt exploderat på senare år, och de blir bara fräckare och fräckare.

Vid Hagahallen är rent för jädrigt med cyklister, som kommer på trottoaren. Samma sak i Gjuteribacken, uppifrån Herrhagen och ner mot Nöjesfabriken. Ingen verkar bry sig om ordning och reda i denna stad. Vad gör polisen?

Gångtrafikant

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.