2015-03-27 06:00

2015-03-27 06:00

Trottoarcyklister tar över

TRAFIK

Finns det ingen i Karlstad, polis eller vakter, som kan få bort alla cyklister från trottoarerna!

Dessa cyklister struntar fullständigt i om det är folk som kommer och går. Endera så svischar de förbi i full fart eller vinglar fram mellan gående. Bötfäll dessa marodörer så kanske det blir ett slut på eländet. Kommunen skulle få in mycket pengar, speciellt på Drottninggatan från Åhlens till McDonalds och samma sträcka på motsatt sida. Järnvägsgatan är också farlig att gå på. Det fick jag personligen erfara när en cyklist kom vinglande och körde på mig. Det gjorde ont, mycket ont, men vad brydde sig den vinglande cyklisten om det. Hon bara fortsatte som om inget hade hänt. Det finns många farliga trottoarer i Karlstad som cyklisterna tagit över. Gör något åt detta elände!

Dessa cyklister struntar fullständigt i om det är folk som kommer och går. Endera så svischar de förbi i full fart eller vinglar fram mellan gående. Bötfäll dessa marodörer så kanske det blir ett slut på eländet. Kommunen skulle få in mycket pengar, speciellt på Drottninggatan från Åhlens till McDonalds och samma sträcka på motsatt sida. Järnvägsgatan är också farlig att gå på. Det fick jag personligen erfara när en cyklist kom vinglande och körde på mig. Det gjorde ont, mycket ont, men vad brydde sig den vinglande cyklisten om det. Hon bara fortsatte som om inget hade hänt. Det finns många farliga trottoarer i Karlstad som cyklisterna tagit över. Gör något åt detta elände!

  • Säkrare att gå mitt i gatan?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.