2015-03-27 06:00

2015-03-27 06:00

Nu dammar det i Karlstad

VÅREN

Det dammar något enormt och Karlstad kommuns sätt att jobba förvärrar!

Man sopar fram flera dygn innan det ska sopas upp. Som vanligt får man inte upp det fina dammet. Med tanke på ”kompetens” och lön borde man inte kunna bättre? Bussgatorna dammar mest så varför sopas inte de hela vintern så fort möjlighet ges? Förbjud dubbdäck! Ingen undgår väl att se det enorma slitaget. Detta dammande är värre än passiv rökning på krogen! Skaffa maskiner som kan tvätta gatorna, använd lövbåsare bara när ingen maskin kommer åt. Gör om och gör rätt! Jag kräver en förklaring av kommunen.

Man sopar fram flera dygn innan det ska sopas upp. Som vanligt får man inte upp det fina dammet. Med tanke på ”kompetens” och lön borde man inte kunna bättre? Bussgatorna dammar mest så varför sopas inte de hela vintern så fort möjlighet ges? Förbjud dubbdäck! Ingen undgår väl att se det enorma slitaget. Detta dammande är värre än passiv rökning på krogen! Skaffa maskiner som kan tvätta gatorna, använd lövbåsare bara när ingen maskin kommer åt. Gör om och gör rätt! Jag kräver en förklaring av kommunen.

  • Ingemar

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.