2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Less på bara jord och ogräs

KONDUKTÖRSGATAN

Nu är jag less på dessa så kallade gräsmattor utanför husen på KBAB:s fastigheter på Konduktörsgatan. Det är bara jord och ogräs. Skulle det vara för mycket begärt med lite jord och gräsfrö i stället. Sedan undrar jag om det inte går att ansa lönnarna. Grenarna växer nästan in på balkongerna och det hänger en massa döda grenar. Skulle vara bra om någon på KBAB ville svara.

Margareta

Nu är jag less på dessa så kallade gräsmattor utanför husen på KBAB:s fastigheter på Konduktörsgatan. Det är bara jord och ogräs. Skulle det vara för mycket begärt med lite jord och gräsfrö i stället. Sedan undrar jag om det inte går att ansa lönnarna. Grenarna växer nästan in på balkongerna och det hänger en massa döda grenar. Skulle vara bra om någon på KBAB ville svara.

Margareta

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.