2015-03-26 06:00

2015-03-26 06:00

Inte alls så konstigt

NEXTJET

Inte alls konstigt med Nextjets priser ingen vanlig person med vanlig inkomst har råd att resa till Stockholm när det kostar 2 790 kronor och mer tur och retur. Då blir det tåg, buss eller bil i stället. Med dessa priser kan man köpa en biljett till Spanien.

m/s

Inte alls konstigt med Nextjets priser ingen vanlig person med vanlig inkomst har råd att resa till Stockholm när det kostar 2 790 kronor och mer tur och retur. Då blir det tåg, buss eller bil i stället. Med dessa priser kan man köpa en biljett till Spanien.

m/s

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.