2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Vi behöver fler som Margot

POLITIK

Vem av våra politiker är lika tuff som Margot W?

Hon står för rättvisa i alla länder, hon vågar säga emot ett lands ”korkade regler-lag”! Vem av de andra har detta mod? Nej det är nog ingen annan som gör det, de bara håller med när de träffar ”högt uppsatta” andra ledare! Jag måste säga att Margot är en tuff, rakryggad,och sann politiker! Fler sådana behövs ute i världen och här hemma i Sverige!

Hon står för rättvisa i alla länder, hon vågar säga emot ett lands ”korkade regler-lag”! Vem av de andra har detta mod? Nej det är nog ingen annan som gör det, de bara håller med när de träffar ”högt uppsatta” andra ledare! Jag måste säga att Margot är en tuff, rakryggad,och sann politiker! Fler sådana behövs ute i världen och här hemma i Sverige!

  • Margotfan!

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.