2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Svar till Mika Takamäki

POLITIKER

Politiker behöver också sans och balans, och förstå vilka konsekvenser ett felaktigt ordval kan få.

Finns nog ingen vettig person i Sverige som gillar kvinnors behandling i Saudiarabien och många andra muslimska länder men kritiken kan ske på så många olika sätt. Det var ju inte alliansregeringen som skrev avtal utan sossarna under ledning av Göran Persson. Kanske lätt att glömma bort. Kvinnorna for lika illa då men avtal skrevs ändå med Saudiarabien. Avslutningsvis tillhör jag de 87 procenten, men jag är absolut ingen sosse utan vill kunna göra egna val i livet utan att någon bestämmer åt mig. Valfrihet är viktigt.

Finns nog ingen vettig person i Sverige som gillar kvinnors behandling i Saudiarabien och många andra muslimska länder men kritiken kan ske på så många olika sätt. Det var ju inte alliansregeringen som skrev avtal utan sossarna under ledning av Göran Persson. Kanske lätt att glömma bort. Kvinnorna for lika illa då men avtal skrevs ändå med Saudiarabien. Avslutningsvis tillhör jag de 87 procenten, men jag är absolut ingen sosse utan vill kunna göra egna val i livet utan att någon bestämmer åt mig. Valfrihet är viktigt.

  • Annette B

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.