2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Skadestånd måste avkrävas

KONSUM

Konsums framtid i Värmland hänger nu på ledningens trovärdighet och agerande.

Detta i sin tur på hur föreningsstämman hanterar ”Konsumskandalen”. Enda sättet att återfå medlemmarnas förtroende är att visa att man står på deras sida, bejakar öppenhet och tar ansvar. Ansvar är inte bara ett ord, det har en betydelse och ett innehåll. För att visa detta är det nödvändigt att kräva skadestånd av ansvariga för deras underlåtenhet vid ”Konsumskandalen med Steve Fredriksson”. Att tycka synd om personer är något som man här inte får ta hänsyn till. Om man beviljar ansvarsfrihet och låter bli att utkräva skadestånd uppstår frågan om det är fler som är inblandade. Korruption?

Detta i sin tur på hur föreningsstämman hanterar ”Konsumskandalen”. Enda sättet att återfå medlemmarnas förtroende är att visa att man står på deras sida, bejakar öppenhet och tar ansvar. Ansvar är inte bara ett ord, det har en betydelse och ett innehåll. För att visa detta är det nödvändigt att kräva skadestånd av ansvariga för deras underlåtenhet vid ”Konsumskandalen med Steve Fredriksson”. Att tycka synd om personer är något som man här inte får ta hänsyn till. Om man beviljar ansvarsfrihet och låter bli att utkräva skadestånd uppstår frågan om det är fler som är inblandade. Korruption?

  • Tidigare trogen men nu tvivlande Konsumkund

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.