2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Fram för separata cykelbanor

KARLSTAD

Miljötänkare i Karlstads stad, hur tänker ni?

Förut har vi cyklister kunnat åka lugnt och sansat i gågatornas mittfält. Nu har ni ställt till så att alla ska samsas fast det finns gångbanor på båda sidor. Ni kan väl inte tro att vi ställer bilen och tar cykeln för att riskera köra på ouppmärksamma gångtrafikanter? Nej, fram för separata cykelbanor!

Förut har vi cyklister kunnat åka lugnt och sansat i gågatornas mittfält. Nu har ni ställt till så att alla ska samsas fast det finns gångbanor på båda sidor. Ni kan väl inte tro att vi ställer bilen och tar cykeln för att riskera köra på ouppmärksamma gångtrafikanter? Nej, fram för separata cykelbanor!

  • Cyklisten

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.