2015-03-25 06:00

2015-03-25 06:00

Ett fång rosor till personalen

SJUKVÅRD: Mycket nöjd patient

I juni månad besökte jag akuten vid Centralsjukhuset i Karlstad. Måste tala om att jag blev mycket väl omhändertagen, blev verkligen imponerad.

Personalen var fantastisk: undersköterska, sjuksköterska och läkare. Överrapporterades till Skåre vårdcentral och blev även där fantastiskt väl omhändertagen av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vill gärna tala om detta för många klagar på vården. Känner mig verkligen mycket väl omhändertagen och trygg med personalen på vårdcentralen. Så ett fång rosor till er.

Personalen var fantastisk: undersköterska, sjuksköterska och läkare. Överrapporterades till Skåre vårdcentral och blev även där fantastiskt väl omhändertagen av undersköterska, sjuksköterska och läkare. Vill gärna tala om detta för många klagar på vården. Känner mig verkligen mycket väl omhändertagen och trygg med personalen på vårdcentralen. Så ett fång rosor till er.

  • U B Hein

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.