2015-03-24 06:00

2015-03-24 06:00

Svar till Olof H, 19 mars

KONSUM

Jag har också tänkt att det skulle vara intressant att sätta Janne Josefsson UG. på Konsum Värmland. Jag tror att många värmlänningar skulle hålla med om det. Allt detta hemlighetsmakeri, vad har de att dölja? Hoppas det finns någon som tar kontakt med Uppdrag granskning.

Katarina

Jag har också tänkt att det skulle vara intressant att sätta Janne Josefsson UG. på Konsum Värmland. Jag tror att många värmlänningar skulle hålla med om det. Allt detta hemlighetsmakeri, vad har de att dölja? Hoppas det finns någon som tar kontakt med Uppdrag granskning.

Katarina

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.