2015-03-24 06:00

2015-03-24 06:00

Nedläggningshot i Vikene

KONSUM

Eftersom Konsum Värmland nämner Vikene som en av de butiker som kan komma att läggas ner så får vi hoppas att ortens befolkning i fortsättningen handlar i sin egen lilla trevliga butik. Inte bara mjölk och bensin när det är kris och man glömt handla i stan. Det är lätt att protestera när det blir dags så tänk först innan du handlar på stormarknader. Kan vara värt någon krona extra ibland när det inte är storpack.

Eftersom Konsum Värmland nämner Vikene som en av de butiker som kan komma att läggas ner så får vi hoppas att ortens befolkning i fortsättningen handlar i sin egen lilla trevliga butik. Inte bara mjölk och bensin när det är kris och man glömt handla i stan. Det är lätt att protestera när det blir dags så tänk först innan du handlar på stormarknader. Kan vara värt någon krona extra ibland när det inte är storpack.

  • Brönskebo

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.