2015-03-21 06:00

2015-03-21 06:00

Vilket syfte hade detta?

VILKS

Synpunkterna på Lars Vilks är många och heta. Jag håller med de som värnar om det fria ordet men anser att det skall hanteras ansvarsfullt precis som all annan frihet vi har! Det som jag inte har fått klart för mig är vad Lars Vilks hade för syfte med sin provokation. Fanns det ett djupare syfte eller var det enbart för att reta upp? Om det inte fanns ett djupare syfte tycker jag det var oerhört taffligt av honom och att han förtjänar alla problem han nu har fått.


Erik

Synpunkterna på Lars Vilks är många och heta. Jag håller med de som värnar om det fria ordet men anser att det skall hanteras ansvarsfullt precis som all annan frihet vi har! Det som jag inte har fått klart för mig är vad Lars Vilks hade för syfte med sin provokation. Fanns det ett djupare syfte eller var det enbart för att reta upp? Om det inte fanns ett djupare syfte tycker jag det var oerhört taffligt av honom och att han förtjänar alla problem han nu har fått.


Erik

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.