2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Vilks och yttrandefriheten

MILJONER

Är det värt miljontals kronor att få höra Vilks? Inte för mig. Det finns mängder med andra personer, som jag hellre vill höra. Dessutom har Vilks raserat mycket av det jag arbetat för hela mitt liv: interkulturell förståelse. Vilks typ av religiös provokation är billig och förödmjukande av andra kulturer har aldrig främjat fred och samförstånd. Skattepengar kan användas bättre. Je ne suis pas Vilks, je suis Voltaire och volontär för AFS Interkulturella utbildning.


Madeleine

Är det värt miljontals kronor att få höra Vilks? Inte för mig. Det finns mängder med andra personer, som jag hellre vill höra. Dessutom har Vilks raserat mycket av det jag arbetat för hela mitt liv: interkulturell förståelse. Vilks typ av religiös provokation är billig och förödmjukande av andra kulturer har aldrig främjat fred och samförstånd. Skattepengar kan användas bättre. Je ne suis pas Vilks, je suis Voltaire och volontär för AFS Interkulturella utbildning.


Madeleine

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.