2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

Mörkmålat – ännu en gång

KARLSTAD

Hipp, hipp, hurra! Nu ska Karlstad få ännu en mörkmålad låda, denna gång på Orrholmen. Den senaste är ju Hagaborgsskolan. Skolan får vara hur prisbelönad som helst men måste den vara så fruktansvärt deprimerande ful. Ett tag var det inne att bygga plåtlådor, Numera ska det visst helst vara svarta lådor.

Snickarglädje?

Hipp, hipp, hurra! Nu ska Karlstad få ännu en mörkmålad låda, denna gång på Orrholmen. Den senaste är ju Hagaborgsskolan. Skolan får vara hur prisbelönad som helst men måste den vara så fruktansvärt deprimerande ful. Ett tag var det inne att bygga plåtlådor, Numera ska det visst helst vara svarta lådor.

Snickarglädje?

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.