2015-03-20 06:00

2015-03-20 06:00

En belastning för FBK

ISHOCKEY

Jaha, så har då Färjestad gjort klart med den största belastningen av dem alla, Richard Wallin som inte kan hålla sig ifrån utvisningar i onödiga lägen och inte gör någon nytta i övrigt annat än att han är en sedan länge utsliten och pensionsfärdig varg. Dålig stil FBK!


Sofie L

Jaha, så har då Färjestad gjort klart med den största belastningen av dem alla, Richard Wallin som inte kan hålla sig ifrån utvisningar i onödiga lägen och inte gör någon nytta i övrigt annat än att han är en sedan länge utsliten och pensionsfärdig varg. Dålig stil FBK!


Sofie L

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.