2015-03-16 06:00

2015-03-16 06:00

Ofattbart dåligt utrustade

AMBULANSER:

Att landstingets ambulanser inte har fyrhjulsdrift är helt ofattbart, både med tanke på ambulanspersonalens och patienternas säkerhet! Samt även övriga trafikanters.

De som i alla väglag ska köra i höga hastigheter och kunna ta sig fram på halkiga och dåligt plogade vägar... Att köra med fyrhjulsdrift är så mycket säkrare och tryggare vet jag av egen erfarenhet. Hoppas verkligen det blir ändring på detta!

Vivianne

Att landstingets ambulanser inte har fyrhjulsdrift är helt ofattbart, både med tanke på ambulanspersonalens och patienternas säkerhet! Samt även övriga trafikanters.

De som i alla väglag ska köra i höga hastigheter och kunna ta sig fram på halkiga och dåligt plogade vägar... Att köra med fyrhjulsdrift är så mycket säkrare och tryggare vet jag av egen erfarenhet. Hoppas verkligen det blir ändring på detta!

Vivianne

Detta är en opinionstext. Skribenten svarar för de åsikter som framförs i texten.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.